lördag 22 september 2012

lördis

denna lör-dagen spenderades i Kingston där vi gick runt i affärerna, fick med mig hem ETT plagg (såklart så är den MYCKET FINARE IRL) iaf från Primark - hetsigaste fetaste affärern. Och nu ni sitter vi hemma idag med sjukt goa SNAPPLE (for the first time och Jag fattar inte varför jag inte upplevt detta innan) och cheesiga nachos och jag ska kolla på ett efterlängtat avsnitt av AWKWARD och GLEE!!!!!! igår va vi ute på ett ännu failat och långt äventyr i Bricklane hahaha men det va kul men vi är riktigt trötta efter det så we deserve to stay home. (Skypea med mina kära andra Felicia min arabi som är back home in ny other home Swidon Guteburg och hon kan man säga är saknad va........(not)))))

tisdag 18 september 2012

klassiska fjortis-ta-kort-på-sig-själv-i-spegeln pose

yo waddap dawgs.

förstår ju nu att jag inte bara kom hit till London för London. Jag kom ju för att plugga också wopsss... Sköö, mycket på G och det är bara att, som min gamle engelska lärare Jamie sa SUCK IT UP. är determined att detta året ska slå första året på gymnasiets arsle!!! Och då är det väl ba att plugga och göra sitt bästa..antar jag...Fast imma have fun whilst doin' it. Yuop.

ps. har ju tyvärr för tillfället den här sugiga iPhone 3Gs eftersom min 4s är olåst men it will return to my hands i december. därför blir det lite okreativa/fula bilder. Ds.

Ha de

söndag 16 september 2012

lite smått & gott

nu är helgen over och nu gäller det att ta tag i skolan för det är mycket på gång och sen njuta av kommande helgen för den kommer bli super!

fredag 14 september 2012

förra helgen

jo förra lördagen så hade Svenska Skolan en liten barbeque för alla hostfamilies och det var inte så hemskt roligt så efter åt drog jag, Julia, Engla och Felicia runt i Barnes och kolla in läget där. Åt min första chips påse på typ en månad, score!

Sedan drog vi oss till Hammersmith, felicia och jag var så hurtiga att vi gick dit. När det började bli lite mot kvällen så tänkte vi att vi skulle försöka oss på att sitta på en pub. Första försöket gick inte men det andra så gick det super! Vi satt på Blue Anchor som var precis vid River Thames. Massa folk, vädret var great och vi hade det jättekul!!!

SÖNDAG: på söndagen fick vi jätte fint besök från Göteborg, Linné 413 älskade Linné av sötaste Tove!! Vi hade det mysigt på ett café som heter Tide Tables som ligger också precis vid floden Thames.

men nu är det denna helgen som gäller och jag ska spendera den med min morbrors familj här i London

hare gööttörörörörör