lördag 22 december 2012

hemma!

Åh kom hem igår och nu har vi vart på det årliga julmat handel och i år slog vi rekord!! Över 3000 kr på mat. MUMSS. Det blir att göda sig själv nu va....

torsdag 20 december 2012

slut på terminen

imorgon åker jag hem imorgon åker jag hem imorgon åker jag hem hem hem hem till kära göteborg hem hem hem till kära familjen hem hem hem till kära vännerna hem hem hem efter 4 månader. helt sjukt att I did it. Woaaah.

lördag 15 december 2012

an unexpected journey

i fredags såg vi efterlängtad hobbit 3D som vi haft biljetter för i flera månader. den va så bra.


söndag 9 december 2012

Winner of X-Factor 2012!!111

Han vann! Han vann! HAN VANN! JAMES ARTHUR!!! så jävla bra. så jag dör. bästa covern jag hört på lääääääääääääääänge. denna killen asso, hoppas han inte pajjas av vinsten bara.
 
 
 



ett barn

detta är ellie-tallulah. hon har bott med oss i snart 4 månader men ska flytta ut med sin mamma och pappa nu till jul. då slipper man barnskrik på morgonen och kvällarna. men då har man ingen man kan gosa med lite. hmm.
 
 

lördag 8 december 2012

då vare klarttt

i did it on my own. vanligtvis brukar mamma platta det och då sitter vi vid tvn och kollar på en serie. saknar det. mamma gör det ju mycketmycket bättre men jag få nöja mig med det här. håret är långt nu osså woow. fast man ser inte så bra. aja.





nobelmiddag


idag har Elevkommitén på le school anordnat partaj så det blir att put some effort i att fixa sig, platta håret kommer ta mig evigheter, NOSE STRIP,  och... klänning... åhmy.




fredag 7 december 2012

dougie poynter

å-my-guuud...... var i Richmond idag. såg. Dougie. Poynter. från. bandet. McFly. McFly som jag har lyssnat på/lyssnade på sen jag var typ nio. Dougie var min crush sjuuukt länge och nu stod jag typ en meter ifrån honom. o jag fegade ur. jag vågade inte fråga om en bild. men han var typ med sin flickvän och verkade vara in a hurry så ville inte störa. jag är a good fan. det intalar jag mig själv. wow.




brrrr

                            jag fryser och vill inte lägga mig, rättare sagt, kan inte lägga mig, och kollar in h&m's GB hemsida. mycket finare saker än SWE. hm, kanske vågar mig till att beställa hem några plagg. btw. jag älskar att nätshoppa. just fyi.

      något svenskt (old pic, när vi hade lussebullar i huset åhh) något brittiskt

torsdag 6 december 2012

onsdag 5 december 2012

100 days of London

100 dagar. Idag har jag bott i London i 100 dagar. 100 dagar har jag vart ifrån min familj och vänner. 100 dagar har jag vart ifrån Sverige, Göteborg. 100 dagar har jag delat rum med Felicia hahaha. 100 dagar har jag vart ifrån nästa allt som jag förut kallade för "livet"...nää.... I alla fall har tiden gått jättefort. Lite för fort men det ska bli mysigt att komma hem till ett, FÖRHOPPNINGSVIS, Winter Wonderland eftersom det knappt är vinter här än, sol och kyla ba. Komma hem till alla. Komma hem till jul. Som Stina alltid brukar säga KUL PÅ JUL.


tisdag 4 december 2012