söndag 25 november 2012

school rules

ville bara säga såhär på kvällskvisten att skolan är bäst. plugget rullar på. de går bra nu kompis, det går bra nu. skolan vill mitt bästa. tror jag i alla fall. hoppas jag.

fin är den iaf.



note: sarkasm.

lördag 24 november 2012

24

idag är det då en månad kvar tills julafton (!!!). då är jag hemma. helt sick. tiden går så sjukligt fort att man ba vill stop time och tänka på allt som har hänt, get a grip of reality. jag har flyttat till London. tror inte riktigt det har slagit in än. att jag fattat det. ohwell. snart är höstterminen slut. det har liksom gått ett halvår snart. wahhh. crazy.

 


St Paul's Cathedral

 i onsdags så hade vi studiebesöksdag som vi brukar ha på SSL (Svenska Skolan i London). Då går man och besöker olika sevärdiga grejer. Som tidigare har vi vart på Hampton Court och British Museum. Men denna gången skulle vi till St Paul's Cathedral. "Sankt Pauls-katedralen byggdes på platsen för den medeltida katedral som förstördes i den stora branden i London 1666. Den är utformad som ett latinskt kors, cirka 139 meter långt och 30 meter brett, med en stor rund yta i korsmitten, där åtta pelare bär upp den väldiga kupolen. St Pauls är inte bara en av norra Europas största kyrkor utan också Englands enda klassicistiska katedral, ett resultat av avsevärda förändringar från Wrens ursprungliga plan för en kyrka i form av ett grekiskt kors. Den är gravplats åt Horatio Nelson."
Sedan fick man gå längst upp för alla 1000 trappsteg för att gå ut på utsidan och se hela vackra London. Lite sjukt att man ändå bor här. det var blåsigt värre där uppe ohjaa.
 






snipp snapp snut så var denna saga slut

               förra veckan så såg man sista delen av Twilight Sagan: Breaking Dawn 2. har läst alla böcker, klart så är böckerna bättre fast sista boken är lite seg. kan säga att en del 2 som film var riktigt onödig. de vill ba mjölka oss på ca$h whoo. slutet var dock fint. ganska synd att de förstör en rätt så fin story med rätt så dåliga filmer. första twilight filmen var ju bäst sen så går det liksom downhill. höhöö. robpattz var ju vacker som vanlig. fin biosalong iaf.



lördag 17 november 2012

i'm dreaming of a white christmas

yes, du läste rätt. i år är man tidigt ute. sitter och lyssnar på mysig julmusik och skriver julklappslista med alla personer som det ska köpas klappar åt och vad. det blir banne mig en lång lista iår. typ 20 pers. whoopwhoop. så jag har all rätt att börja nu. mhm. dem senaste åren har man ju inte vart så pepp på julafton men är det faktiskt iår eftersom att jag vart ifrån my near and dear ones så jättelänge. så det ska bli fett mysigt med jul. åh. åh. åh.

torsdag 15 november 2012

And I've been taking chances, 
I've been setting myself up for the fall




söndag 11 november 2012

 såå häär fint kan det vaa ibland


och såå häär mysigt kan man ha det ibland
nu har vi satt ihop våra sängar till en megasäng (nej. inget dirty.) och köpte snapple och popcorn och kolla på Hunger Games som inte var såå braa.

                                                                          nöjda roomisar



äta bör man annars dör man

på SSL: svenska skolan i London blir man inte matad. man matar sig själv. så vi måste köpa egen lunch och på ett vis är det fett najs. men sen så kan det ju också va fett jobbigt att bestämma vad man ska äta och ha med sig det. men är man smart kör man på macka och keso. fett värt. jag gillar ordet fett. fett mycket.
Så, så här såg veckans lunch ut typ (förutom att jag bara hade blåbär på torsdagen. för det är längsta dagen. lyxtorsdag yao.)



ps. Lidl FTW. ds.

 så här kan frukosten se ut ibland. frukost får vi av värdfamiljen så de är fett chill.

onsdag 7 november 2012

sixteen saltines

 efter att alice hade åkt iväg till Heathrow snyft så drog jag och julia till Alexandra Palace och var på Jack Whites spelning där. Lyssnar inte på Jack White eller White Stripes så speciellt mycket men kan säga att han var jättebra!!!! tack jullebulle it was grejt


söndag 4 november 2012

probably one of the best places on earth

Sen jag har vart här har jag inte vart på bio. Alla som känner mig vet att jag är den största bio-nörden. Går på bio minst en gång per månad. Spenderar alldeles för mycket pengar på det. Men det är värt det. Bio är bland det bästa jag vet. Åhhh.





Så på tisdagen så var vi ju i Notting Hill och där ligger den historiska bion Coronet som även vart med i filmen Notting Hill. Vi såg den omtalade franska filmen Untouchables/Intouchables. Så så så himla fin och rolig. Verkligen en bra blandning på skratt och tårar.

uddah buddah sistah - höstlov 2012



åt go go go indisk mat första kvällen

på tisdagen så tog vi bussen till Notting Hill


så fina hus. vill bo där in tha future.


haha puben


turista

matmatmat. värst va mycket man åt. fish n chips.



Piccadilly

cool tjej cool jacka


at najt

väldigt najs och chill var det. värt. tack för du kom alice. du är bra, du.

In the darkness I'll meet my creator

detta ljuva spelas i mina öron just nu:

Finaste Daughter. Finaste låtarna. Finaste.
 tjaba tjena hallå

det var längesen. typ, jättejättejätte längesen. har haft fullt upp så bloggen har inte riktigt hängt med i svängarna. men så blire, life in london ya know. iaf så har jag fixat o trixat lite med designen och har hittat en tillfällig som jag får nöja mig med. är ju inte direkt pro på sånt här. hmmmm... har haft höst lov och till skillnad från alla andra så stanna jag kvar här. Majoriteten av eleverna här åkte hem över lovet men jag är en strong independent woman och bestämde mig för att stanna kvar. Wow. Istället kom min uddah buddah sistah/barndomsvän Alice hit. Visade runt henne massor här i London eftersom det var hennes första gång ever in GB. Lägger upp bilder på hennes tid här lite senare. Vill få gjort massa innan Felicia kommer tillbaks från Sveariket.